Estos són homes de bé. Tots fallers de comissió, uns amb càrrec i altres amb funcions organitzatives dins la seua falla. Enfeinats els 365 dies de l’any, però han tret temps per a actualitzar el seu guardarroba per a la festa gran. Vestits amb la indumentària valenciana que els apassiona, quasi tant com les Falles, hui són portada de la nostra secció més visual. Els hem convidat a mostrar en Indumentat les seues millors gales. Ens encanta que disfruten amb la roba i que obliden la vergonya. En un no res, ben mudats i ben plantats a gaudir de l’Ofrena.

JAVIER BLASCO CAMPUZANO, President Falla Dr. J.J Dómine – Port

Té passió per la indumentaria, de fet cuida el seu vestidor que amplia amb devoció per la moda masculina valenciana. Quant als seus gustos disfruta amb els colors intensos, és partidari dels colors neutres i dels brodats en plata. Això sí, una de les seues prioritats és combinar funcionalitat amb comoditat perquè ha de complir amb l’agenda del seu càrrec.

Javier-Blasco-Campuzano,-presidente-de-la-comisión-Dr.-J.J-Dómine---Port

JUAN MAS MURILLO, Falla Mossén Sorell – Corona

Disfruta de la indumentaria tradicional, perquè assegura és una manera d’acostar-se a la Història de València. La seua indumentarista de capçalera es Marta Ródenas. Llegir llibres d’aventures i biografies dels nostres avantpassats és la seua debilitat, però més si encara parlen de les tradicions arrelades a les costums socials.

Juan-Mas-Carbonell-Falla-Mossén-Sorell-Corona-Indumentat

JOSÉ MÁRÍA ANDREU SIMÓ, President Falla de la Plaça (Torrent)

Fa sis anys va apuntar-se a una falla en el seu Torrent natal. El primer any va formar part de la Junta Local Fallera, quatre després entrava dins la comissió de la Plaça de Torrent i des de fa dos és el seu President en cap. L’agraden els reptes, ha format un equipo de treball semblant a la seua altra passió: l’esport. De la seua indumentària es queda amb el Torrentí, per a ell és molt més afavoridor com també sinònim d’elegància.

José-María-Andreu-Simó-Falla-de-la-PLaza-Torrent

SERGIO IRANZO, Falla Humanista Mariner – Manuel-Simó

Buscar en diversos establiments de moda valenciana els complements per tal de fer el model més personalitzat posible. La seua peça clau és el jupetí i tota la varietat que es pot trobar en l’actualitat a les tendes especialitzades que ofereixen indumentaria masculina. També disfruta recuperant mocadors de cap originals.

 Sergio-Iranzo-Falla-Humanista-Mariner-Manuel-Simó

 
El seu complement indispensable és la manta morellana. Disfruta intercanviant els jupetíns amb pantalons per ampliar el seu vestidor, tot i que ja no és president de comissió, pero s’ha acostumat a vestir coordinat de cap a peus. En les ocasions especials, aposta per la jaqueta de Torrentí per anar més mudat.
Fernando-Moral-Pascual,-Virgen-de-la-Cabeza---José-María-Mortes-Lerma-Indumentat

NEMESIO IZQUIERDO, Falla Dr. Marañón – Mestre Palau de Mislata 

L’encanten els barrets i combinar-los amb mocadors. El seu indumentarista favorit és Sergio Esteve de Torrent perquè busca una indumentaria que mire al passat. L’agraden els colors neutres, sobris i que siguen discrets. La seua peça perfecta dins el seu vestidor és esta casaquilla sense coll típica del segle XVIII.

Nemesio-Izquierdo-Falla-Dr-Marañón

JULIÁN GARRIDO, Falla Barrio Cotxera de Torrent

A més de desfilar en les Falles, Julián balla en un grup de danses. Necessitava un tratge que li donara les dos posibilitats, que fora elegant per anar a l’Ofrena i per a poder participar en la Dansà. la seua opció era un model a l’Antiga perquè a més es troba més afavorit.  Va triar Sergio Esteve per al seu vestidor, per la seua amistat personal i confiança profesional. L’encanta esta montera que sempre porta amb mocador de cua lateral amb llaçada lateral.

Julián-Garrido,-Falla-Cotxera-Torrent

Inspiradors, elegants, ben plantats i ben mudats. Tots ells desfilen en unes hores amb devoció en l’Ofrena de la Mare de Déu dels Desemparats perquè tots tenen en comú, a més de l’interés per la nostra indumentària, participar activament en este acte de la Patrona dels valencians.

Previous post

Solepiel cumple cien años al servicio de sus pies

Next post

José María Chiquillo: "La Ruta de la Seda es un reto y una oportunidad para Valencia".