El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana ha lliurat els seus Premis Artesania 2017 aquest migdia. Entre les empreses afortunades cal felicitar dos firmes d’orfebreria tradicional valenciana Peris Roca i Santamaría.

La firma Orfebres Peris Roca ha rebut el premi dins la categoria Tradició artesana per la peça «la rosa i la palma, el jardí privat» mentre que la firma Santamaría Orfebres ha aconseguit l’accèssit dins la categoria Dona artesana amb la peça «nacarnoveau«.

DSC_0912-Premis-Artesania-CV-Indumentat
Elisa Peris, Premi Tradició Artesana 2017
DSC_0944-Premis-Artesania-CV-Indumentat
La rosa i la palma, el jardí privat de Peris Roca Orfebres
DSC_0908-Premis-Artesania-CV-Indumentat
Elena Santamaría, accèssit Dona Artesana 2017
DSC_0932-Premis-Artesania-CV-Indumentat
Nacarnoveau de Santamaría Orfebres

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha recordat que aquesta convocatòria del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana té com a finalitat incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible, l’adaptació a les tendències del mercat, i premiar el saber fer dels artesans i les artesanes de la Comunitat Valenciana, a través del seu reconeixement social i empresarial.

DSC_0902-Premis-Artesania-CV-Indumentat
Els premiats de l’edició 2017

Les peces guanyadores i les candidatures finalistes s’exhibeixen en una exposició conjunta a la Sala d’Exposicions Temporals del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana al carrer de l’Hospital. L’horari d’exposicions i botiga: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19.30 h. L’entrada és gratuïta.

DSC_0929-Premis-Artesania-CV-Indumentat
DSC_0938-Premis-Artesania-CV-Indumentat
DSC_0940-Premis-Artesania-CV-Indumentat
DSC_0928-Premis-Artesania-CV-Indumentat
DSC_0924-Premis-Artesania-CV-Indumentat
Previous post

Obri les seues portes Foc i Seda a Alzira

Next post

Segunda Semana de la Costura organizada por el Gremio artesano de Sastres y Modistas