La Batalla de Flors 2017 que se celebra diumenge que ve 30 de juliol comença el seu compte arrere amb l’eixida a la venda de les primeres llotges per al Passeig de l’Albereda de València. Serà aquest dijous a les 9.30 del matí a través de la pàgina d’internet que s’estrena enguany per a aquest esdeveniment cultural i festiu: www.batalladeflors.com.

125-Batalla-Flors-Indumentat-23 Als 500 llotges habilitades des de l’any 2015 s’uneixen enguany 440 noves tribunes sense flor, per sol dos euros cada entrada, perquè puguen contemplar la festa tots els valencians i turistes que així ho desitgen. Paral·lelament es posen a la venda 183 llotges amb una capacitat de sis persones per un preu de 30 euros. El dilluns dia 24 eixiran a la venda, també a través de la nova pàgina web citada, altres 182 llotges del Passeig de l’Albereda.

125-Batalla-Flors-Indumentat-25

Per a aquelles persones que no tinguen accés a internet, es manté la tradicional venda en la taquilla dels Jardins de Vivers. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9 del matí quan es posen 90 llotges més a la disposició dels quals estiguen interessats a acudir a la festa.

125-Batalla-Flors-Indumentat-27

El diumenge 30 de juliol podrem gaudir de la festa de les carrosses engalanades i sobre aquestes les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara María Parejo amb les seues respectives Corts d’Honor. Però també serà el torn de les senyoretes i xiquetes triades durant els caps de setmana en les Preseleccions a Cort d’Honor 2018 dins la Gran Fira de Juliol de València. Una desfilada de bellesa i simpatia en el qual de nou estarà com sempre Indumentat per a captar els moments més especials.

125-Batalla-Flors-Indumentat-24

Previous post

Més de cinquanta candidates han sigut triades en un cap de setmana replet de noves Preseleccions

Next post

Així pensen i senten la festa les Preseleccionades per a les Corts d'Honor 2018