Aquesta és la imatge renovada de l’establiment Lledó Indumentària de Àngels Lledó Peruga, una enamorada de la moda valenciana que des de 1995 ha cosit la roba de nombroses dones i hòmens de la comarca del Camp de Morvedre. Aquest cap de setmana han citat clients, amics i familiars per a encetar una nova etapa. La seua filla Sara Cardona Lledó li pren el relleu d’un somni compartit. Però això no vol dir que la mare deixe de banda la costura.

DSC_0003-LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Estic molt feliç perquè, tot i que em queden un parell d’anys per a la jubilació, puc gaudir del canvi que la meua filla i gendre han volgut per a l’empresa familiar. M’encanta el resultat i ací ens trobareu com sempre. Això sí, el que no estiga, només cal demanar-ho que el buscarem – comenta emocionada Àngels.

DSC_0004--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Sara Cardona ha aprés d’ella tot el que sap de moda valenciana, i volia mostrar-li a la seua mare que el seu projecte empresarial té garantida la continuïtat. Per això fa un temps, amb el seu equip de treball, posaren en marxa aquesta renovació que vol ser el millor regal del Dia de la Mare.

DSC_0100--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Sense ella tot això no haguera sigut possible. Ella té una experiència que ens avala. I a casa decidirem apostar per mantenir el seu negoci amb el relleu generacional que demanen els nous temps – explica Sara – Ací els clients es poden vestir de cap a peus amb tots els complements de moda valenciana. Tenim la sort de treballar amb les principals firmes del sector que confien en nosaltres, però sobretot els clients, que també fan el seu relleu. Ara venen a Lledó Indumentària com feien de menuts  perquè els seus fills són els nous fallers de Sagunt, Borriana, Faura o Benicarló.

Un equip cohesionat

Àngels i Sara tenen al seu costat Iván Fajardo i Lidia Sarrión, encarregats d’atendre els clients i el taller respectivament. Els dos tenen experiència en atenció al públic i Lidia ha sigut la mà dreta al taller de Mª Àngels. Motivats i amb ganes de fer un bon treball per als fallers del Camp de Morvedre.

DSC_0056--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0099--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0046--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0058--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Feng Shui aplicat i disposició ordenada

En entrar a la tenda de Lledó Indumentària, la sensació és acollidora. No falta cap detall i es pot trobar el que busques amb només un colp d’ull. Els primers visitants feliciten la disposició de les teles. La llum acompanya. També ens crida l’atenció l’única fotografia d’una fallera. És Sara, quan només tenia 18 anys i va ser Fallera Major de la comissió Dr. Palos de Sagunt. Ara la família pertany a la comissió de la Falla El Romano i, casualment, quan preparaven la reinauguració de la tenda, la seua neboda Daniel Cardona Marzal era elegida Fallera Major Infantil 2018 d’aquesta comissió.

DSC_0094--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

En aquesta foto porte el teixit Borles de Català. Era 1995 i va ser una elecció molt trencadora en aquell moment. La tela va agradar tant que en coneixien per ella. Per això l’he triat perquè siga l’emblema de la marca i n’acompanye des de la façana fins als motius de la nostra identitat corporativa. – explica Sara Cardona Lledó.

Façana Lledó Indumentària Sagunt

DSC_0113--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Carolina Bel és la millor amiga de Sara. Amb ella comentem molts detalls d’un canvi que recorda eixos programes de televisió de reformes amb l’abans i el després.

La botiga sempre ha tingut encant, però necessitava el to de modernitat que han sabut donar-li. Em crida molt l’atenció la zona de les teles, és excepcional la selecció que han fet. És difícil triar-ne una perquè són totes precioses. Li han pegat la volta amb molt encert. El provador actual era el taller i l’aparador de l’entrada era el provador. Ara està més organitzat amb una bona racionalització dels espais. Feng Shui total.

DSC_0092--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Jo he sigut tres vegades Fallera Major i sempre m’han fet elles la meua indumentària. Sara contagia il·lusió i eixe sentiment el transmet a la seua elecció quan tries els elements de la teua roba. I saps que encerten, perquè tenen molt bon gust i treballen molt bé al taller. L’experiència de Àngels i dedicació els ha fet que siguen moltíssimes les Falleres Majors les que vinguen perquè saps que aniràs correcta i còmoda.

Detalls per a clients exigents

Ens endinsem al provador amb les convidades més especials de la vetlada, les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt. Raquel Martín Genovés i la xiqueta María Isabel Dorado Capsi han volgut acompanyar Sara en aquesta festa i no han dubtat en vestir-se amb els seus vestits de valenciana. Amb elles descobrim tots els espais de la tenda i els detalls que amaga per a fer l’estada més confortable.

DSC_0022--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0078--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0063--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0076--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0069--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0096--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0084--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0089--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0068--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0033--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0032--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0019--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT
DSC_0117--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Acabem el nostre passeig amb un emotiu moment. L’arribada de la menuda de la família a la festa d’inauguració. Natàlia torna de campament i ens demana que l’acompanyem a buscar la seua tela favorita. Ho té clar. Potser la tercera generació de les Lledó Indumentària estiga garantida.

DSC_0110--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

DSC_0112--LLEDÓ-SAGUNT-INDUMENTAT

Previous post

El Gremi Artesà d'Artistes Fallers de València lliura els Ninots d'Or 2017

Next post

La Falla mestre Gonzalbo - Comte Altea a la secció A i la Falla Lluis Lamarca - Velázquez a la secció B guanyen el concurs de les Creus de Maig organitzat per Lo Rat Penat