Preparar tres vestits per a ocasions especials no és tasca gens fàcil. Encertar l’estil de les clientes respectant el seu gust i comoditat és clau per a guanyar en confiança. Empar del Remei sap com encertar amb el que busquen les seues clientes perquè els seus dissenys comencen amb una conversa de les necessitats, que dóna pas al treball creatiu de la jove modista.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09115

La majoria d’elles vénen recomanades per amigues satisfetes, la millor targeta de presentació. Ella, en un parell de setmanes, es guanya la seua confiança en mostrar-les els esbossos i teles amb les quals farà el seu encàrrec més elegant.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09119

Cada clienta és diferent i cada vestit una data assenyalada que marcarà part de la seua història de vida: padrines, promeses, clavariesses, festeres. Totes elles volen lluir en un dia feliç per a la seua família i quan tornen a mirar eixe model, el seu cor torne a bategar i al seu rostre de nou s’il·lumine un somriure.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09203

Hem fet la prova a les instal·lacions del restaurant La Ferradura, vora mar, en el Passeig Marítim de València. Allí Cristina Rodríguez, Emilia Jurado i Amparo Cosido tornen a recordar juntes el seu dia més especial d’esta primavera-estiu.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09214

Cristina Rodríguez de Lima, la mare del promès

Vaig conéixer Empar del Remei per una amiga. Ella va encomanar dos vestits i em digué que va quedar contentíssima. El 23 de juny passat es casava la meua filla a un lloc molt bonic, El Teular de Sueca, jo buscava un vestit roig i el volia llarg.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09150

Cristina va acudir a l’establiment d’Empar del Remei amb un parell d’idees, parlaren i triaren un mikado de seda amb unes randes amb pedreria per al cos.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09209

M’encanta com treballa Empar del Remei. És molt meticulosa, sap com traure-li profit a les teues idees. Ja em va transformar un model anterior i va quedar al meu gust, adaptat i molt més còmoda.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09153

Emilia Jurado Mollà, una padrina elegant

Per a la boda del seu fill Eduardo, Emilia Jurado va triar una tela de crepè color buguenvíl·lia fosc. Un model senzill en el seu patronatge, del que podem destacar els godes de la falda que fa efecte cua. La tela té una doble cara, perquè l’enverse brilla. I amb aquesta característica va jugar Empar del Remei a l’hora de tallar el vestit.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09136

Estic molt satisfeta amb el resultat. El model va ser un èxit i a més Empar va completar-lo amb aquest xal de randes muntat a mà en les puntes. Una peça que puc lluir en moltes més ocasions. Les sabates de la mateixa tela són de la firma Sandal, molt còmodes.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09158

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09211

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09178

Amparo Cosido, el compromís amb la mare

Amparo Cosido Azcárate és la mare d’Empar del Remei. I aquest conjunt d’abric groc llima en seda natural i vestit en el mateix fons amb randes en verd és el model que va dissenyar per al dia de la boda de la indumentarista.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09138

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09164

Estava i estic feliç amb el resultat. Empar em va fer un conjunt digne d’una recepció real. Per a ella era tot un repte, a més de l’esforç perquè també es va dissenyar i cosir el seu vestit de nòvia.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09205

Amparo va estrenar el vestit amb molta emoció perquè juntes triaren fins a l’últim complement. El tocat és una pamela de la firma Sra. Cocou, les sabates i la bossa de mà són de Solepiel en color cava.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09142

El resultat tres models únics que poden lluir en qualsevol ocasió especial. Podien anar amb ells a un còctel, també a una gala de premis o una cerimònia. Els tres permeten jugar amb els complements i ofereixen moltes possibilitats.

Són tres joies d’un vestidor amb el segell d’Empar del Remei, una jove que tanmateix gaudeix amb els seus vestits de valenciana, els de festa o els de comunió i nòvia. La seua passió per la costura és la clau i això es nota en la mirada de cadascuna de les seues clientes.

Empar del Remei Playa Indumentat Totem Audiovisuales-09223

Agraïments: Perruqueria i maquillatge La Pelu de Luci, Restaurant La Ferradura.

Previous post

Últim cap de setmana de #Preseleccions19

Next post

Candidates preseleccionades dels sectors Russafa A, Botànic-la Petxina, Benimamet-Burjassot-Beniferri i Jesús