El Gran Teatre Antoni Ferrandis de Paterna va ser el lloc emblemàtic per al lliurament d’una de les parts més emblemàtiques de les valencianes: el seu pentinat. Realce, empresa especialitzada en postisseria va citar ahir de vesprada a les màximes representants de les Falles de 2018 per a entregar les malles i monyos que lluiran als diferents actes oficials. Daniela Gómez De Los Ángeles, Fallera Major Infantil i Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València 2018 amb les seues respectives Corts d’Honor acudiren a aquesta cita amb l’empresa paternera.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6023
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6052
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6008
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6016
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6020
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6035
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6044
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6048
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6063

El Gran Teatre Antonio Ferrandis és un orgull per a la gent de Paterna com també ho és aquells que viuen ací des de fa més de 40 anys, poder presumir de Realce, com a empresa artesanal del seu poble. Realce es dedica a la fabricació de malles i monyos des de 1974 i des de fa dues dècades es troba al cor del centre històric de Paterna.

De fet des dels seus tallers, ixen més del 85% del monyo de tota la Comunitat Valenciana, el que porteu les falleres de valència, les reines de Castelló, les belleses alacantines, però també els pentinats per altres festes populars de tota la geografia nacional. Allà a on siga necessari un postís pel cap, allí està Realce. Com a curiositat, també preparen les perruques i postissos (bigots, barbes i variants) de les òperes del Palau de les Arts Reina Sofia a la Ciutat de les Arts i les Ciències, com de nombrosos teatres de la Comunitat.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-5994

Durant anys, Realce de manera indirecta ha sigut l’empresa encarregada de subministrar el monyo per a les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor perquè són proveïdors de clients que confien en la firma valenciana. Però enguany, tot i que són molts els estilistes els que acuideixen fins a Paterna per a les millors peces per a les seues clientes, l’empresa amfitriona ha volgut ser directament qui s’encarregue de les Falleres Major i Infantil i les seues Corts d’Honor per a oferir el complement més adient per als seus pentinats de valenciana.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-5995

Per això en la realització de cada xiqueta i de cada senyoreta, també en el criteri de cada estilista, quan parlem de trenes i de grandàries, Realce personalitza i adapta el seu treball. La participació de Realce proporciona també una aula de formació per a perruquers i estilistes. Des de les seues classes han ensenyat a les Corts d’Honor tallers d’auto maquillatge, assessoria d’imatge i per a les menudes, especialment per a les seues mares, cursets de pentinats de carrer en divertides vesprades amb la seua col·laboradora i amiga Loles Grande Estilista.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6000

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-5996

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-5998

Firmes col.laboradores

Per a les Falles 2018 Realce ha preparat, a demanda dels estilistes que pentinen les 26 xiquetes i senyoretes un joc de rodets del color natural de cadascuna de les components de la Cort d’Honor, així com les malles per a omplir el pentinat manual. També facilitarà el manteniment de tot allò al llarg de l’exercici faller, per si necessiteu qualsevol modificació.

Les firmes Evolux, Eva profesional i Salerm completen aquesta col·laboració. Evolux és una empresa de maquillatge professional que patrocina els cursos d’auto maquillatge de Realce. A més va fer entrega a la Cort d’Honor Major d’un set de maquillatge, molt pràctic per a diari i viatge. Eva Profesional va donar un kit de fixació, xampús i tractaments per a cuidar el cabell i el cap, tant a les majors com a les infantils, que recolliren als cursets prèviament citats. Per últim, Salerm Profesional regala la laca anti humitat de viatge per a les 26 representants de les Falles 2018.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6196

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6206

Amb aquests productes i l’experiència de Realce aquest regal serà útil per a tota la seua vida com a falleres i com a dones. Juan Antonio Remedios, gerent de Realce comentava que:

Per a nosaltres és un orgull poder oferir a les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, ací al nostre poble de Paterna, el treball artesà del pentinat de valenciana, eixe que sempre crida l’atenció de visitants i forasters, perquè forma parte de la nostra indumèntaria.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6092

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6115

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6129

Com a tancament d’aquesta festa les convidades han pogut tastar un dels dolços típics de Paterna, el Catxap Paterner del Forn del Rosari de Paterna, així com les delícies del Forn La Replaceta, guardonat pel Gremi Provincial de Forners per les seues coques de panses i anous, així com pels panous de Setmana Santa. L’empresa de floristes El Palau va entregar els detalls florals d’aquesta nit festiva a on no faltaren la Junta Local Fallera, l’Ajuntament de Paterna i la Regidora de Tradicions, Cultura i Foc del Ajuntament de Paterna, que coordina Paqui Periche per preparar amb la mateixa il·lusió que Realce, aquesta cita amb les Falles de València.

Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6158
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6188
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6098
Realce teatro entrega corte Indumentat Totem-6190

Fotografies: Totem Audiovisuales per a Indumentat.

Previous post

Textturas: donde nacen las propuestas más originales para regalar

Next post

Así son las peinetas oficiales de las Fallas 2018