Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal són les Falleres Majors de València 2019. Marina Civera pertany a la falla Barri de Sant Josep, del sector Algirós. Té 24 anys, graduada en odontologia i «fallera de tota la vida» per tradició familiar.

Va formar part de la Cort de 2006, la de Núria Llopis Borrego. Entre les seues aficions està el surf i també li agrada llegir, però la vertadera passió són les falles i la ciutat de València.

Com va confessar a Indumentat, les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor hi han de, al seu parer: «conéixer bé la festa, i ser molt simpàtiques amb tot el que s’acosta, i molt properes”.

Marina es deixa aconsellar en la confecció dels seus vestits, especialment per sa mare, que es documenta i estudia per a fer-ho tan bé com siga possible.

collage mARINA cIVERA

Sara Larrazábal Bernal té 10 anys i pertany a la comissió Josep Maria Bayarri – Los Isidros, del sector Olivereta. És fallera «des que va nàixer» i té una germana major Adriana que, com ella, ha sigut Fallera Major Infantil de la seua falla.

Ens va assegurar a Indumentat que li agrada:  «viure les Falles al màxim: la Plantà, les mascletaes, els petards, la Crida… M’agrada tot!”

La Presentació i l’Ofrena són els seus actes favorits: “em vaig emocionar molt quan vaig lliurar el ram a la Verge al costat de la meua Falla, Josep Maria Bayarri – Els Isidros”. La seua padrina ha sigut de la Cort d’Honor i li ha donat bons consells: que siga ella mateixa i que no es pose nerviosa, i que ho disfrute tot!.

Arriba el moment de disfrutar-ho perquè hui la vida de Marina i Sara ha canviat per complet.

collage sARA lARRAZABAL

 

 

Previous post

Anaïs Ferrer i Edurne Salom, Falleres Majors 2019 de Carcaixent

Next post

Sara Larrazábal i Marina Civera proclamades Falleres Majors de València