Més de 62 mil viatgers passen tots els dies per l’emblemàtica estació d’Atocha. Més de 62 mil persones que des de hui fins al pròxim 17 de febrer estaran acompanyats per la coneguda Falla «Patrimoni», de l’artista Ximo Esteve.

Falla-Patrimoni-Atocha-Indumentat (5 de 6)

Una iniciativa per a promocionar les Falles dins de la campanya promocional que tots els anys realitza Turisme Valencia, Junta Central Fallera y Renfe.

A banda de la Falla promocional hi haurà cartells, personal d’informació, un photocall amb indumentària valenciana i una experiència virtual en 3D per viure una mascletà amb visibilitat en 360º.

daniela atocha

La Fallera Major de València, Rocío Gil i la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, han estat hui presents a la inauguració al costat de la primera tinent d’alcalde Sandra Gómez i el regidor de Cultura Festiva i President de JCF, Pere Fuset,  l’artista Ximo Esteve i el Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, José Ramón Espuig.

Falla-Patrimoni-Atocha-Indumentat (1 de 6)

La falla no es cremarà, però pot aconseguir que algú puga vore la cremà en directe; entre les persones que es facen una foto al photocall i la compartisquen amb el hashtag #enAVEalasFALLAS es realitzarà el sorteig d’un viatge a València en Falles.

Falla-Patrimoni-Atocha-Indumentat (1 de 6)

Fotos: Armando Romero

 

Previous post

Cien años con Orfebres Peris Roca

Next post

Ja tenim el calendari pirotècnic de les #Falles18